24 karats guldkollagenmasker

Maskerna som innehåller äkta 24 karats guld är noggrant utvecklade för att återge huden sin fuktighet, som resultat ökar hudens fuktighet upp till 92 %.  I skönhetssalonger och spas runt om i världen bidrar dessa ansiktsmasker med att bekämpa tecken av för tidig åldring av huden. Ansiktsmaskerna stöder hudens naturliga förmåga att bryta ner kroppens viktiga kollagen och elastin, de förminskar porerna och absorberar toxiner. Resultatet är en fastare och jämnare hud då fina linjer och rynkor jämnas ut.

De silkeslena, mjuka guldkollagen ansiktsmaskerna som får sin doft av rosens eteriska olja absorberas fort av huden. Maskernas näringsämnen gör huden fastare och förbättrar hudens fuktbalans. Ökad lyster, ett fräscht och yngre utseende redan efter första behandlingen.

Du kan boka en ansiktsbehandlingen GLOW med 14 karats guldmask. En skön och lyxig ansiktisbehandling för dig som vill få fin lyster, jämnare hudton, återfuktad hy och reducera linjer. Perfekt för dig som ska på fest eller bara vill att din hy ska stråla!

Du kan även lägga till 24 karats underögonen masker när du bokar tex en fransförlängning.