KOMMANDE UTBILDNINGAR

Singelutbildning

Kontakta regina@lashlovers.se för mer info om kurstillfällen.

 

Utbildningen är upplagd så att man går tre av de fyra utbildningsdagarna, samtliga går dag ett då det är teori och sedan delar vi in oss i mindre grupper då det är dags för praktiskt arbete.

 

Volymutbildningar

Kontakta regina@lashlovers.se för mer info om kurstillfällen.

 


 

Singelutbildning

3+1 dag 12800 kr inklusive moms.
Härdplastutbildning, startkit och fri support ingår.

• dag 1 teori
• dag 2 härdplastutbildning,
modell 1
• dag 3 modell 2 och 3

När ni sedan känner er redo, efter traineeperioden görs ett skriftligt och praktiskt prov för att erhålla Lashlovers® certifikat.

 

Volymutbildning

2 dagar 8000kr kr exklusive moms inklusive startkit för volymfransar.

Teori och praktisk övning på modeller


Välkommen att bli en LashLovers® fransstylist!
Tveka inte att mejla om ni har frågor eller funderingar

regina@lashlovers.se

 

 

FINLANDS POPULÄRASTE UTBILDNING NU ÄVEN I SVERIGE!!

Lashlovers® Vi står för kvalité, säkerhet och professionalism. Hos oss får du en fullständig  grundutbildning som inkluderar godkänd härdplastutbildning, startkit och fri support efter utbildningen. Vi erbjuder även volymutbildningar för den som vill ta sitt yrke till nästa nivå. Utbildningen hålls i sammarbete med Elisabethskolan i deras lokaler vid Mariatorget på södermalm.  Är ni flera från annan ort kan vi även ordna en utbildning hos er.

PERSONLIG HANDLEDNING

Lashlovers® ger dig en komplett utbildning där vi går igenom såväl olika tekniker, säkerhet som produkter som används vid fransförlängning. Vi går även igenom de små men viktiga detaljerna som ger en vacker och hållbar fransförlängning. Våra erfarna utbildare finns vid din sida under hela utbildningen och du har fri support för att kunna finslipa dina kunskaper även efter dina utbildningsdagar.

ÖVNING GER FÄRDIGHET

Efter utbildningen kommer du bemästra de grundläggande kunskaperna och färdigheterna inom fransförlängning. Utbildningsdagarna är starten på själva utbildningen och det är efter dessa dagar som din praktik som trainee börjar. Praktisk övning efter utbildningen är en förutsättning för att du ska bli en framgångsrik fransstylist. Under praktikperioden får du support, handledning och stöd för utvecklas.

BLI EN CERTIFIERAD LASHLOVERS® FRANSSTYLIST

Efter din tid som trainee under din har du möjlighet att ta ditt certifikat. Certifikatet är ett bevis på att fullföljt utbildningen och du är nu en professionell fransstylist och dina kunder kan känna sig trygga med att du har en fullständig utbildning och kan erbjuda en säker och professionell behandling.

NÄTVERKA MED ANDRA LASHLOVERS® STYLISTER

Efter dina utbildningsdagar har du möjlighet att gå med i Lashlovers® slutna facebookgrupp där vi nätverkar, inspirerar och delar erfarenheter med varandra. Här hittar du dina kollegor i branchen!

Betalning

Du bokar enkelt din utbildning på vår onlinebokning där du även kan välja delbetalning via KLARNA.

bokadirekt_vit_liten

För mer information om våra utbildningar är du välkommen att mejla regina@lashlovers.se eller ringa 073 094 58 00.