Mitt namn är Jenna & jag är auktoriserad hudterapeut & medlem i SHR. Jag har alltid brunnit för skönhet & hudvård, men bryn har alltid varit en extra stor passion hos mig. Jag älskar verkligen bryn! Ett par välformade vackra bryn ger ett lyft för hela ansiktet och beroende på hur man formar ett par bryn så kan man ändra en människas uttryck på en sekund. Därför började jag med microblading, för att verkligen få syssla med min passion och det jag är bäst på, ögonbryn!

Microblading är en relativt ny manuell metod av kosmetisk tatuering. Microblading utförs genom användning utav ett manuellt specialistverktyg som hanterar disponibla mikroblad. Det görs genom användning utav ett ytterst tunt blad för insättning utav pigment i överhuden som man gör ”strå för strå” för ett så verklighetstroget resultat som möjligt.

Microbladingmetoden är idealisk för alla som vill förbättra looken på sina ögonbryn ytterligare. Resultatet är naturliga och fylligare ögonbryn vid tatuering av ögonbryn & även för dom som inte har något hår på sina bryn från början. Funkar utmärkt för dig som vill ha fylligare bryn, en annan form, som har alopecia, eller som helt enkelt inte har så mkt hår på sina bryn i sig själv och vill ha lite mer. Till en början så framstår ögonbrynen som mörkare, men bleknar markant under en tvåveckorsperiod. Det är absolut nödvändigt att göra en touch up eftersom det är väldigt svårt att förutspå hur pass väl huden bevarar färgpigmenten, därför ingår ett kostnadsfritt återbesök inom 6 veckor i priset.

Resultaten kan vara allt ifrån 1 till 3 år, beroende på hur du sköter din hud & tatuering. Oavsett så rekommenderas det att man gör en touch up en gång per år för att bevara formen och färgstyrkan.

Varmt välkommen in för ett par vackra naturtrogna bryn du också!