Grevgatan Skincare är en modern hudvårdssalong i en avkopplande miljö. Vi är fyra auktoriserade hudterapeuter, Regina, Jill, Olivia och Margarita. Vi är medlemmar i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, SHR, som är rikstäckande branschorganisation för auktoriserade hudterapeuter. Medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar, arbetar efter etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring.
SHR:s ledord är lärande-kvalité-status och där fokus ska ligga på etik, kvalité samt kundens säkerhet och trygghet.

Vi har ytterligare en terapeut i vårt gäng, Hiba, som jobbat som hudterapeut i Irak och Turkiet i flera år innan hon kom till Sverige 2015.
Samtidigt som hon arbetar här hos oss ska hon få chansen att öva på svenska språket. Vi hoppas och tror att hon kommer lära sig språket snabbt, men fram till dess ber vi om er förståelse och överseende med att det kan finnas lite språksvårigheter när ni bokar en behandling hos henne. Hiba är en mycket duktig terapeut och kommer ta mycket väl hand om er!

Vi har även Peter och Anne-lie som kommer till oss några gånger i månade och utför injektionsbehandlingar. Peter är leg.Tdl. och är den som utför injektionerna och med och assisterar är hans fru Anne-lie.

Vi erbjuder många olika härliga behandlingar, allt från klassiska ansiktsbehandlingar, microneedling, laser, PRX-T33, cryoterapi, frans- och brynfärg, massage, och vaxning.

När det gäller vaxning så använder vi oss av sockervax till intimvaxningar och vaxning i ansiktet. I övrigt använder vi oss av traditionellt rollervax. Vi utför endast intimvaxning på kvinnor.
Till ansiktsbehandlingar använder vi ekologiska produkter från Maria Åkerberg och till mer avancerad hudvård som kemisk peeling, använder vi oss av Medik8. Vi har även PRX-T33 som är en fantastisk biorevitaliserande behandling som ger både snabba och långsiktiga resultat. Dessa märken har vi valt med omsorg, vi vill ha resultat, produkter som fungerar och hudvård som alla har råd med. Vi har även makeup från Pür, grym makeup som är en förlängning av din hudvårdsrutin.

Vi har flexibla tider, hittar du ingen tid som passar dig får du gärna kontakta oss så kan vi försöka ordna en tid som passar dig.

 

Välkommen till oss!
Regina Wallin, auktoriserad hudterapeut

Regina Wallin,

auktoriserad hudterapeut

Hiba Yousef,

Hudterapeut

Jill J Parnevik,

auktoriserad hudterapeut

Anne-Lie och Peter, Leg.Tdl.

 

 

 

Margarita Robért,

auktoriserad hudterapeut

Olivia Geira,

auktoriserad hudterapeut