Grevgatan Skincare är en salong med hälsa och hudvård i fokus. Vi är fyra auktoriserade hudterapeuter, Regina, Josefin Isabella och Emmeli. Vi är medlemmar i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, SHR, som är rikstäckande branschorganisation för auktoriserade hudterapeuter. Medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar, arbetar efter etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring.
SHR:s ledord är lärande-kvalité-status och där fokus ska ligga på etik, kvalité samt kundens säkerhet och trygghet.

Jag som äger salongen heter Regina och är funktionsmedicinsk terapeut och auktoriserad hudterapeut. Det finns en tydlig koppling mellan inflammatoriska hudtillstånd och metabol ohälsa och det är mitt fördjupningsområde, t.ex IBS och rosacea. Jag arbetar utifrån ett funktionsmedicinskt perspektiv för att hjälpa dig att hitta roten till dina problem. Har du vuxenakne, rosacea eller andra inflammatoriska hudproblem är du välkommen att boka en hud- och hälsovägledning hos mig.

Vi har även Peter och Anne-lie som kommer till oss några gånger i månaden och utför injektionsbehandlingar. Peter är leg.Tdl. och är den som utför injektionerna och med och assisterar är hans fru Anne-lie.

Vi erbjuder många olika härliga behandlingar, allt från klassiska ansiktsbehandlingar, microneedling, LPG, PRX-T33, cryoterapi, frans- och brynfärg, massage, och vaxning.

När det gäller vaxning så använder vi oss av sockervax till intimvaxningar och vaxning i ansiktet. I övrigt använder vi oss av traditionellt rollervax. Vi utför endast intimvaxning på kvinnor.
Till behandlingar använder vi produkter från Medik8, Alex Cosmetics och Maria Åkerberg. Vi har även PRX-T33 som är en fantastisk biorevitaliserande behandling som ger både snabba och långsiktiga resultat. Dessa märken har vi valt med omsorg, vi vill ha resultat och  produkter som fungerar med hållbar hudvård i fokus. Vi har även makeup från Pür, grym makeup som är en förlängning av din hudvårdsrutin.

Vi har flexibla tider, hittar du ingen tid som passar dig får du gärna kontakta oss så kan vi försöka ordna en tid som passar dig.

 

Välkommen till oss!
Regina Wallin, auktoriserad hudterapeut

Regina Wallin,

auktoriserad hudterapeut

Josefin Andersson, Auktoriserad hudterapeut

Josefin Andersson,

auktoriserad hudterapeut

Emmeli Nilsson,

auktoriserad hudterapeut

Anne-Lie och Peter, Leg.Tdl.